Otsi
Köök
 
 
 

Kala-köögiviljahautis

RETSEPT
600 kuni 700 g 
kalafilee (nt koha,ahven)
2 tk 
Porgand
7 kuni 8 tk 
Kartul
2 tk 
Sibul
50 g 
Või
175 g 
Tomatipasta
3.5 dl 
vesi
 
hakitud petersell
 
Sool
 
Must pipar
Allikas: 100 rooga
Valmistusaeg: Ettevalmistusteks 20 minutit Hautamiseks 20 minutit
Kogus: 4 portsjonit
Ühepajatoit kala ja köögiviljadega valmib kiirelt ning sobib hästi argiõhtuks.
Lõika kalafilee kuubikuteks. Koori porgandid ja kartulid ning lõika samuti kuubikuteks. Haki sibulad. Sulata potis või ning pruunista selles sibulad, porgandid ja kartulid. Lisa tomatipasta ja kuum vesi, maitsesta soola-pipraga. Hauta madalal kuumusel 15 minutit. Pane juurde kalatükid ja hauta veel 5 minutit. Serveerimisel raputa peale hakitud peterselli. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Palun oota