Otsi

Räimevardad

RETSEPT
600 g 
Räimefilee
MARINAAD
600 g 
Räimefilee
1 dl 
Hapukoor
1 tl 
Sool
0.5 tl 
purustatud must pipar
2 sl 
Sidrunimahl
PRAADIMISEKS
600 g 
Räimefilee
1 dl 
Hapukoor
1 tl 
Sool
0.5 tl 
purustatud must pipar
2 sl 
Sidrunimahl
1 dl 
Riivsai
2 sl 
Õli
2 sl 
Või
Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjonit
Vardas praetud räimerullid.
Sega hapukoor ülejäänud marinaadiainetega ja kalla kaussi või tugevasse kilekotti pandud fileede peale. Hoia külmas vähemalt 30 minutit. Pane töölauale kolmekordne kiht köögipaberit ning tõsta fileed vahukulbiga paberile nõrguma. Keera riivsaias paneeritud fileed sabapoolest alustades rulli ja torka tihedalt neljale bambusvardale. Aja või ja õli kuumaks ning pruunista rullid mõlemalt poolt. Tõsta vardad pannilt ära pika kitsa palettnoa abil, muidu tuleb varras küpsetest fileedest lihtsalt läbi.
Palun oota