Otsi

Küüslaugu-sinepiräimed

RETSEPT
400 g 
Räimefilee
MARINAAD
400 g 
Räimefilee
1 sl 
30% äädikas
3 dl 
vesi
KASTE
400 g 
Räimefilee
1 sl 
30% äädikas
3 dl 
vesi
1 dl 
Majonees
3 dl 
Hapukoor
1 sl (hele) 
Dijoni sinep
1 kuni 2 küünt 
Küüslauk
 
Sool
 
Must pipar
 
Aedtill
Allikas: 100 rooga
Kogus: 4 portsjonit
Räimeroog veidi teravamate maitsete austajatele. Sobib koos keedukartuliga lõuna- või õhtusöögiks, aga ka külmlauale.
Sega kokku marinaad, kalla kaladele ja jäta paariks tunniks maitsestuma. Nõruta räimed sõelal. Sega kokku kastmeained. Pane köögipaberiga kuivatatud fileed kastmesse ning lase üleöö külmas seista. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Palun oota