Otsi
Köök
 
 
 

Rosee pipra räimed

RETSEPT
500 g 
Räimefilee
1.5 sl 
30% äädikas
5 dl 
vesi
KASTE
500 g 
Räimefilee
1.5 sl 
30% äädikas
5 dl 
vesi
3 cm 
värske ingverijuur
 
(võid kasutada ka pulbrit)
3 tl 
Rosépipar
1 kimp 
Aedtill
1 dl 
Õli
4 sl 
õunaveiniäädikas
3 sl 
vedel mesi
0.5 tl 
Valge pipar
2 tl 
Sool
Allikas: 100 rooga
Kogus: 4 portsjonit
Maitsev soolane suutäis, mille võiks valmis teha mõned päevad varem, et räimed jõuaksid maitsestuda.
Poolita räimefileed ja leota neid 4 tundi äädikavees. Riivi kastme jaoks ingverijuur ja purusta roseé pipar, haki till. Sega kokku kastmeained ning vala nõrutatud fileedele, lase enne serveerimist mõned päevad maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Palun oota