Otsi

Karriheeringas

RETSEPT
200 g 
heeringafilee
0.5 dl 
Majonees
0.5 dl 
hapukoor
0.5 tl 
Sinep
1 sl 
Sidrunimahl
0.5 tl 
karripulber
1 tl 
Suhkur
Allikas: ajakiri Naised
Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 3 portsjonit
Kastme sisse sobib lisada nii teravat Eesti või Vene sinepit kui ka magusamat sorti võileivasinepit sõltuvalt sellest, milliseid maitseid eelistad.
1.  Sega omavahel kastme komponendid.
2.  Nõruta heeringafilee liigsest õlist ja lõika ribadeks.
3.  Vala kaste heeringale ja sega läbi.
4.  Lase paar tundi maitsestuda.
5.  Serveeri keedetud kartuliga.
# Kastmega heeringas säilib külmkapis mitu päeva, kuid veendu, et purk või karp on puhas ja tihedalt suletav.
Palun oota