Otsi

Kilupasteet “Pühademunad”

RETSEPT
50 g 
või
2 tk 
keedetud kartul
10 -15 tk 
Vürtsikilu
2 spl 
Hapukoor
 
sinep
 
suhkur
 
Must pipar
KAUNISTUSEKS
50 g 
või
2 tk 
keedetud kartul
10 -15 tk 
Vürtsikilu
2 spl 
Hapukoor
 
sinep
 
suhkur
 
Must pipar
2 tk 
keedumuna
Allikas: Keedu- ja majapidamisraamat
Kogus: 1 portsjonit
Allikas: Keedu- ja majapidamisraamat, 1932 a. (videvik.ee)
Vahusta või. Peenesta kartul kahvliga. Puhasta ja peenesta kilud, lisa kartulid. Lisa hapukoorele sinep, pipar ja veidi suhkrut ning segada läbi. Soovi korral lisa veidi kilusoolvett. Pane segu pooleks tunniks külmkappi.
Munavalged ja -kollased haki eraldi. Jahtunud pasteedist vormida pallid, osa veereta munavalges, osa munakollases. Serveeri klaasvaagnal koos maitserohelisega.
Palun oota