Otsi

Tursapirukas

RETSEPT
250 g 
Lehttainas
1 tk 
Porrulauk
 
Aedtill
1 tk 
Tursk (väiksem)
 
Sool
 
Must pipar
0.5 tk 
Sidrun
2 tk 
Muna
1 dl 
Rõõsk koor (35%-line)
Allikas: Nädalakiri Naised
Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjonit
Lahtine pirukas tursast maitseb hästi mistahes valge kalaga.
1.  Vooderda ümmargune koogivorm küpsetuspaberiga ja laota sellele tainas.
2.  Puhasta tursk ja fileeri liha. Lõika kala väiksemateks kuubikuteks.
3.  Aseta kala tainale, maitsesta soola ja pipraga ning pigista peale sidrunimahl.
4.  Klopi munad rõõsa koorega lahti ja vala kalale.
5.  Haki till ja puista pirukale.
6.  Küpseta 220 kraadi juures 15 minutit.
Palun oota