Otsi
Köök
 
 
 

Kala männiokkakattega

RETSEPT
600 g 
Kalafilee (nahaga)
1 dl 
Õli
1 spl 
Koriandriseemned (purustatud)
150 g 
Männiokkad (värsked)
 
Sool
 
Must pipar
 
Sidrun
Allikas: Kodused toidud prantsuse moodi
Autor: Anne Labrosse
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Õhetavad maitselisandid sobivad iseäranis kalaga.
Lõikakalafilee neljaks tükiks. Tee kalanahasse mõned väikesed sisselõiked. Hõõru kalatükke õliga ja raputa peale soola, pipart ja koriandrit. Sega männiokkad ülejäänud õliga.
Kuumuta ahi 180-kraadi C-ni. Lõika fooliumist 4 tükki (umbes 25x25 cm) ja pane nende keskele 2/3 männiokastest. Okastele laota kalatükid, nahk allpool ja kata ülejäänud okastega. Paki kalad fooliumisse ja tõsta pakid küpsetusplaadile. Küpseta 10-15 minutit. Kalapakikesi on mugav ka grillida. Serveeri kohe sidruniviilude ja rohelise salatiga.
loh
image

20.03.2017 08:54
0
0
väga huvitav
Palun oota