Otsi
Köök
 
 
 

Toorsuitsusinki mähitud pangaasiusefilee

RETSEPT
600 g 
Pangaasiusefilee
 
Sool
 
Must pipar
 
Õli (praadimiseks)
200 g 
Toorsuitsusink (või -peekon)
400 g 
Rohelised oad
2 küünt 
Küüslauk
 
Parmesan (serveerimiseks) v. muu kõva juust
Allikas: Oma Maitse retseptiraamat
Autor: Angeelika Kang
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Soovi korral võid kala ümber keerata ka intensiivse maitsega prosciutto’t või Serrano sinki. Värskete aedubade puudumisel kasuta külmutatud aedube.
Maitsesta kalafileed soola ja musta pipraga. Keera ümber peekoniviil ja prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt 3 minutit. Hoia kuni serveerimiseni soojas.
Ubade valmistamiseks kuumuta pannil õli. Prae poolitatud ube 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja prae veel hetk. Maitsesta soola ja musta pipraga. Serveerimisel raputa peale riivitud parmesani.
Palun oota