Otsi

Pangaasiuserull wasabi ja toorjuustuga

RETSEPT
400 - 500 g 
Pangaasiusefilee
2 - 3 tl 
Wasabi
175 g 
Toorjuust
 
Sool
 
Must pipar
 
Nisujahu (paneerimiseks)
2 spl 
Õli (praadimiseks)
2 spl 
Või (praadimiseks)
Allikas: Poodi kalale
Autor: Epp Mihkels
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pangaasius on õrna valge lihaga kala, mille suuri fileesid annab hästi rulli keerata.
Aseta kalafilee kahe toidukile vahele ja vajuta lihahaamriga pisut õhemaks ja laiemaks. Tee seda ettevaatlikult, et kalasse ei tekiks auke. Maitsesta fileesid soola ja pipraga ja määri peale wasabi. Jaga toorjuust võrdselt pika ribana kahe filee keskele ja keera fileed pikkupidi rulli, kile abil on seda mugav teha. Paneeri kalarulle jahus ja prae suurel kuumusel või ja õli segus igast küljest minuti jagu. Tõsta rullid ahjuplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus veel 10-15 minutit. Serveerimisel jahvata peale värsket pipart.
Palun oota