Otsi

Lõheliblikad mokakastmes

RETSEPT
4 tk 
Lõheliblikas
 
Või (praadimiseks)
 
Sool
 
Must pipar
MOKAKASTE
4 tk 
Lõheliblikas
 
Või (praadimiseks)
 
Sool
 
Must pipar
2 tl 
Rosépipar
0.75 dl 
Kohv (kange)
1 spl 
Konjak
2 dl 
Rõõsk koor 35%-line
 
Sool
KAUNISTAMISEKS
4 tk 
Lõheliblikas
 
Või (praadimiseks)
 
Sool
 
Must pipar
2 tl 
Rosépipar
0.75 dl 
Kohv (kange)
1 spl 
Konjak
2 dl 
Rõõsk koor 35%-line
 
Sool
 
Rosépipar
 
Maitseürdid
Allikas: Kohviraamat
Autor: Angeelika Kang
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kiirelt ja lihtsalt valmistatav tervislik kalaroog, mida sobib serveerida koos jasmiiniriisi ja värske salatiga.
Küpseta lõheliblikad pannil võis, maitsesta soola-pipraga ning hoia soojas kuni serveerimiseni. Kuumuta purustatud roseepipraid samal pannil, vala peale kohv ja konjak. Keeda paar minutit ning lisa siis koor. Lase kastmel aeg-ajalt segades veel keeda, kuni see veidi pakseneb. Vajadusel kasuta kastmepaksendajat. Maitsesta soolaga. Serveeri lõheliblikaid koos kastme ja keedetud riisiga. Kaunista roseepipra ja ürtidega.
Palun oota