Otsi

Pasta suitsulõhekastmes

RETSEPT
2 tk 
Šalottsibul
200 g 
Külmsuitsulõhe
100 g 
Päikesekuivatatud tomatid
1 sl 
Õli
3 dl 
Rõõsk koor 35%
 
Valge pipar
350 g 
Tagliatelle pasta
 
Murulauk (hakitud)
Allikas: Kodukiri
Autor: Pille Enden
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Hõrk kaste sobib pastaga oivaliselt. Kaste valmib kiiresti ja nii saad ka argiõhtul end hõrgu roaga kostitada.
1. Koori ja haki sibulad, viiluta lõhe ja tomatid. Kuumuta sibulat poti põhjas õlis 2–3 minutit, lisa tomati- ja lõheviilud. Kuumuta läbi, vala hulka koor ja maitsesta kaste pipraga. Kuumuta keemiseni ja tõsta pott tulelt.

2. Keeda pasta pehmeks, nõruta ja hoia osa keeduvett alles. Lisa pasta ja 2–3 sl keeduvett kastmesse, hauta minut-kaks. Serveeri hakitud murulauguga.
Palun oota