Otsi

Räimeburgerid

RÄIMED
12 tk 
Räimefilee
3 sl 
Nisujahu
8 sl 
Riivsai
1 tk 
Muna
 
Sool
 
Õli praadimiseks
KASTE
12 tk 
Räimefilee
3 sl 
Nisujahu
8 sl 
Riivsai
1 tk 
Muna
 
Sool
 
Õli praadimiseks
1 tk 
Marineeritud kurk
4 sl 
Majonees
KOKKUPANEK
12 tk 
Räimefilee
3 sl 
Nisujahu
8 sl 
Riivsai
1 tk 
Muna
 
Sool
 
Õli praadimiseks
1 tk 
Marineeritud kurk
4 sl 
Majonees
6 tk 
Kukkel
1 tk 
Mugulsibul või punane sibul
1 peotäis 
Rukola
Allikas: Pere ja Kodu
Autor: Mari-Liis Ilover
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Rahvuskalast meisterdatud kodused burgerid võivad meeldivalt üllatada ka kõige paadunumaid loosungiga “Mina räime ei söö!” lehvitajaid.
1. Puista eraldi taldrikutele nisujahu ja riivsai. Kolmandasse taldrikusse löö lahti muna. Puista räimefileedele veidi soola. Keeruta neid kõigepealt nisujahus, siis munas ja riivsaias. Prae pannil kuumas õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.

2. Kastmeks haki marineeritud kurk väikesteks kuubikuteks ja sega majoneesiga. Viiluta sibul õhukesteks rõngasteks.

3. Lõika kuklid pooleks ja lao burgerid kokku. Tõsta alumisele poolele veidi kastet. Laota sellele 1–2 räimefileed. Pane räimele rukolalehti ning neile kaste. Kastmele laota mõned sibularõngad. Kata teise kuklipoolikuga.


Vaata kuklite retsepti siit!
Palun oota