Otsi

Kala tomatis

RETSEPT
500 g 
Kalafilee (haug, tursk, koha jne)
400 g 
Purustatud tomatid (konserv)
4 küünt 
Küüslauk
 
Sool
 
Must pipar
 
Või (praadimiseks)
 
Petersell
 
Riis, kartulipuder või läätsed (serveerimiseks)
1 sl 
Kapparid
Allikas: Eesti Naine
Autor: Hele-Mai Alamaa
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Serveeri kala meelepärase lisandiga, mina keetsin seekord riisi ja tumedaid läätsesid. Sobib muidugi neile, kes kala ja tomati kooslust armastavad.
1. Aja või panni peal kuumaks ning prae soola ja pipraga maitsestatud kalafileed kiirelt.

2. Lisa puhastatud ja tükeldatud küüslauk, mõne aja pärast ka tomatikonserv ja kapparid.

3. Maitsesta ja lase pisut keeda. Serveeri kohe koos praekalaga.
Palun oota