Otsi

Aasiapärased lõhevardad

RETSEPT
300 g 
Lõhefilee
2 sl 
Austrikaste
0.5 tk 
Tšillikaun
1 tk 
Küüslauguküüs
1 tl 
Riivitud ingver
0.5 tk 
Laim (värskelt pressitud mahl)
 
Sool
Allikas: Naised
Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Lõika lõhefileest ribad või kuubikud.

2. Haki tšilli ja riivi ingver ning sega teiste kastme komponentidega.

3. Aseta lõheribad paariks minutiks kastme hulka.

4. Lükka filee puutiku otsa.

5. Aseta filee grillile ja küpseta mõni minut.

HEA TEADA!
Serveeri värske rohelise salatiga. Aasiapäraselt maitsestatud lõhe sobib hästi ka vokiroa hulka – lisa juurde köögivilju ning klaasnuudleid ja küpseta kergelt läbi. 
Palun oota