Otsi

Peedi-kartuli-suitsukalasalat

RETSEPT
200 g 
Keedetud kartulid
400 g 
Keedetud peet
4 tk 
Marineeritud kurk
400 g 
Kuumsuitsuskumbria või muu suitsukala
1 spl 
Hakitud murulauk
100 g 
Salatilehed
KASTE
200 g 
Keedetud kartulid
400 g 
Keedetud peet
4 tk 
Marineeritud kurk
400 g 
Kuumsuitsuskumbria või muu suitsukala
1 spl 
Hakitud murulauk
100 g 
Salatilehed
1 spl 
Mädarõigas
1 spl 
Sinep
1 spl 
Punase veini äädikas
2 spl 
Oliiviõli
 
Sool
Allikas: Sügistoidud
Autor: Pille Enden
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Meeldivalt kerge sügisestest viljadest salat on koos suitsukalaga korralikuks eineks. Vaid veerand tunniga valmiv roog sobib nii argiõhtuks kui igal ajal, mil tühi kõht oodata ei kannata.
1. Lõika kartulid ja peedid sektoriteks ning viiluta marineeritud kurgid.

2. Tõsta peetkartul-kurk vaagnale.

3. Puhasta kala ja pane koos murulaugu ja salatilehtedega vaagnale köögiviljadele.

4. Sega kokku kastmeained, vala salatile ja sega kergelt läbi.
Palun oota