Otsi

Singiga küpsetatud lõhe

RETSEPT
600 g 
Kartulid
3 tk 
Tillioks
1 tk 
Värskelt riivitud sidruni koor
 
Või
600 g 
Lõhefilee
8 tk 
Toorsuitsusingi või peekoniviil
Allikas: Kodukiri
Autor: Pille Enden
Valmistusaeg: 20 min + 15–20 min ahjus
Kogus: 4 portsjonit
Väikese suitsumekiga lihtne lõheroog maitseb imehea, lisa pakuvad tilli ja sidruniga maitsestatud kartulid.
1. Poolita kartulid ja keeda soolakas vees 10–15 min. Nõruta.

2. Sega hakitud tilli, sidrunikoore ja võiga. Maitsesta soolaga ja tõsta ahjuvormi.

3. Jaga lõhefilee neljaks tükiks. Maitsesta pipraga ja keera iga kalatüki ümber singiviilud.

4. Pane kala kartulitele ja küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 min.
Palun oota