Otsi

Marineeritud tindid kurgisalatiga

RETSEPT
300 g 
Värske tint
1 tk 
Küüsluguküüs
1  
Hakitud värsked ürdid
1 tl 
Sidrunimahl
2 spl 
Viinamarjaseemneõli
 
Sool
 
Must pipar
200 g 
Värske kurk
12 tk 
Roline oliiv
60 g 
Wakame-vetika salat
Allikas: Värvid toidus
Autor: Maia Smõslova
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta tindikalad sisikonnast ja eemalda selgroog.

2. Sega hakitud ürdid õli, sidrunimahla, soola ja pipraga ning pane kalad sellesse tunnikeseks marineeruma.

3. Lõika kurk õhukesteks viiludeks ja laota kurgi-carpaccio taldrikule.

4. Tõsta peale marineeritud tindid ning kaunista oliivide ja wakame-vetika salatiga. Nirista peale kalamarinaadi ja söö.
02.05.2016 20:03
1
0
Puhasta tindikala?
Palun oota