Otsi

Krevetikaste IV

RETSEPT
50 g 
kooritud krevetid
0.25 tk 
Sibul
0.5 sl 
õli
0.5 sl 
nisujahu
0.75 sl 
tomatipüree
0.75 dl 
vesi
0.25 sl 
sidrunimahl
0.25 tl 
suhkur
0.25 tl 
sool
 
Aedtill
Allikas: Kodu ja aed.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjonit
Krevetikaste tomatipüreega.
Koori sibul ja haki peeneks. Kuumuta sibul õlis klaasjaks. Lisa nisujahu ja sega hästi läbi. Lisa kastmesse tomatipüree, vesi, sidrunimahl, suhkur, sool ja pooled krevettidest. Aja kaste korraks keema ning seejärel püreeri saumikseriga. Kontrolli maitset ja pane ülejäänud krevetid ning till kaunistuseks peale.
Palun oota