Otsi

Krevetid küüslaugu ja tšilliga

RETSEPT
300 g 
kooritud (hiid)krevetid
3 sl 
Oliiviõli
4 küünt 
Küüslauk
2 tl 
tšillihelbed
2 tk 
või väiksem kuivatatud tšillikaun
 
Sool
Allikas: 100 rooga
Autor: Angeelika Kang
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Hispaania köögist pärineva tapase- kultuuri esindajast õhkub rikkalikult küüslauku ja tšillit. Kasuta suuri hiidkrevette või väiksemaid kooritud krevette.
Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud küüslauguküüned ning tšillihelbed või käte vahel peenestatud tšillikaunad. Lisa kohe ka krevetid ja kuumuta kiirelt läbi. Maitsesta vähese soolaga ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Palun oota