Otsi
Köök
 
 
 

Veinised meresinikarbid

RETSEPT
1 kg 
sinikarbid
150 g 
Või
2 -3 tk 
Šalottsibul (hakitud)
1 küüs 
Küüslauk
 
Salvei
 
Tüümian
100 g 
Konjak
500 g 
Valge vein
300 g 
Vahukoor
1 sl 
Dijoni sinep
 
Sool
 
Must pipar
SERVEERIMISEKS
1 kg 
sinikarbid
150 g 
Või
2 -3 tk 
Šalottsibul (hakitud)
1 küüs 
Küüslauk
 
Salvei
 
Tüümian
100 g 
Konjak
500 g 
Valge vein
300 g 
Vahukoor
1 sl 
Dijoni sinep
 
Sool
 
Must pipar
 
saia (Itaalia või Prantsuse)
Allikas: Hommikuköök
Autor: Martti Koppel
Kogus: 1 portsjonit
Hommikuköök 23.08.2008 retsept
Pese meresinikarbid korralikult, aseta suurem pott tulele ja sinna või.
Küpseta võis kergelt sibulat ja küüslauku, lisa konjak ja pane põlema. Lisa siis karbid ja mõne hetke möödudes valge vein, lisa ürdid ja koore sisse segatud sinep, suts pipart veskist, kaas peale ja lase tõmbab hetke.
Serveeri valge saiaga.
Palun oota