Otsi
Köök
 
 
 

Kammkarbid chorizo-vorstiga

RETSEPT
125 g 
Chorizo (väikesteks ratasteks hakituna)
500 g 
Väiksed kammkarbid (kui kammkarbiliha on liiga paks, lõika tükid õhemaks)
0.5 sidrunit 
Sidruni mahl
4 sl 
Hakitud petersellilehed
Allikas: Nigella ekspress
Autor: Nigella Lawson
Kogus: 4 portsjonit
Mulle on alati maitsenud kammkarbid peekoniga ja kammkarbid tšilliga. Nüüd otsustasin need kaks ühendada, kasutades selleks chorizo-vorsti, mille oranž paprikaselt vürtsine õli valgub kaunilt magusate valgete kammkarpide peale. Roog valmib vaat et valguskiirusel ja ka maitse on muljetavaldav.
Pane pann pliidile, aja kuumaks ja prae chorizo-tükid ilma õlita mõlemalt poolt krõbedaks (vorst sisaldab ise piisavalt õli); see ei tohiks võtta kauem kui 2 minutit.
Tõsta vorstitükid kaussi ja prae kammkarpe vorstipraadimisõlis umbes 1 minut mõlemalt poolt.
Pane vorstitükid tagasi pannile kammkarpide juurde, lisa sidrunimahl ja kuumuta mõni hetk, aseta siis roog serveerimisvaagnale ja puista üle ohtra peterselliga.
Palun oota