Otsi

Krevetid Maryam Zaira kastmega

RETSEPT
2.5 dl 
Majonees
1 tl 
Mesi
500 g 
Krevetid (koorimata, keedetud)
60 ml 
harissa
1 tl 
laimimahl
Allikas: Nigella Ekspress
Autor: Nigella Lawson
Kogus: 4 portsjonit
Siin retseptis muutub tavaline ketšupi-majoneesikaste (Marie Rose’i kaste) marokopäraseks. Tavalise tomatiketšupi asemel kasutan hoopis kvaliteetset harissa-kastet. See sobib imehästi, ja mesi annab ka vajaliku suhkrukoguse, mille muidu saaks ketšupist.
1.   Sega kastme koostisosad kokku ja pane dippimiseks sobivasse nõusse
2.   Sea krevetid taldrikule, kust kõik neid võiksid noppida, siis koorida ja kastmesse dippida. Igale sööjale kata taldrik jääkide jaoks. Ja kindlasti käib asja juurde siia-sinna nõudele ja lauale ohter kastmetilkade pudenemine
Palun oota