Otsi
Köök
 
 
 

Grillitud tiigerkrevetid valge redise ja koriandriga

RETSEPT
6 tk 
Tiigerkrevett
 
Sool
1 tl 
Õli
50 g 
valge redis
1 oks 
Koriander
0.5 tl 
Hapukoor
 
Sool
2 lehte 
Basiilik (värske)
2 sl 
Õli
Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjonit
1. Puhasta tiigerkrevetid, eemaldades pea koos kehaga, nii et saba otsa jääks alles kitiinkihist lehvik. Määri õliga ja maitsesta soolaga.
2. Grilli sütel mõlemalt poolt pool minutit. (Ettevaatust! Ära küpseta üle, siis muutuvad krevetid vintskeks.)
3. Koori redis ja viiluta pikkadeks peenteks ribadeks. Lisa hapukoor, sool ja hakitud koriander.
4. Serveerimisel pane redis ümarvormi abil keset taldrikut ja selle ümber alt siledaks lõigatud sabaga krevetid
5. Kaunista õlis friteeritud basiilikulehtedega.
Palun oota