Otsi
Köök
 
 
 

Võileivatort krevetitäppidega

RETSEPT
12 viilu 
Röstsai
250 g 
Kooritud krevett soolvees (või makra)
4 spl 
Majonees
300 g 
Kodujuust
1 tk 
Muna (keedetud)
1 peotäis 
Frisee-salat
2 spl 
Aedtill (hakitud)
2 spl 
Murulauk (hakitud)
 
Kalapuljong (või köögiviljapuljong) immutamiseks
Allikas: Nädalakiri Naised
Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Nii krevetid kui makra on oma magusa maitsenüansiga laste seas tõmbenumbriks.
1.  Haki peeneks krevetid või makra ja keedumuna.
2.  Haki ka ürdid ja rebi salat peenemaks.
3.  Sega kodujuust majoneesiga ning lisa makra, muna ja ürdid. Sega ühtlaseks massiks.
4.  Pintselda saiaviilud puljongiga ja aseta kihiti täidisemassi ning salatilehtedega.
5.  Katteks määri tort kokku paksu majoneesiga ja kaunista mereandidega.

IDEE: Kodujuustumassi hulka sobib lisada ka kala ja hakitud kurki.

NIPP: Immutamiseks eelista köögivilja- või kalapuljongit. Enne serveerimist lase tordil mõni tund seista.
Palun oota