Otsi
Köök
 
 
 

Krevetid kollases karris

RETSEPT
2.5 dl 
Kookoskoor
1 spl 
Punane karripasta
2 dl 
Ananass (kuubikuteks tükeldatud)
2 tl 
Kalakaste
1 spl 
Palmisuhkur
2 tk 
Laimilehed
2 tk 
Tšilli
50 g 
Kooritud krevett
4 tk 
Kahvrilaimi lehed (kuivatatud)
Allikas: Tai köök
Autor: Aaro Lode
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kookoskoorel hautaud krevetid.
Kuumuta karripastat koos õliga vokkpannil. Kui aroomid lenduma hakkavad, nii 5 minuti pärast, lisa kookoskoor. Lase keema tõusta ja vähend akuumust. Lisa laimilehed, kalakaste ja palmisuhkur. Lase kastmel õrnalt keeda umbes 10 minutit. Kontrolli maitsestust ja lisa krevetid, hakitud tšilli ja ananass. Serveeri keedetud riisiga.
Palun oota