Otsi
Köök
 
 
 

Vürtsikalt magusad krevetid

RETSEPT
600 g 
Kooritud krevett
1 spl 
Maisijahu
 
Sool
2 spl 
Õli
2 küünt 
Küüslauk
1 kaun 
Tšilli (väike)
3 spl 
Liköör Amarula Cream
2 spl 
Või
0.5 dl 
Rõõsk koor 35%-line
 
Roheline sibul
Allikas: Altia Eesti
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Krevetid Aafrika moodi.
Sega maisijahu soolaga ja veereta krevetid jahuga kokku. Haki küüslauguküüned ja tšillikaun. Aja õli pannil kuumaks, lisa krevetid ja kuumuta õlis korraks läbi. Tõsta pannilt. Alanda kuumust, lisa pannile küüslauk ja tšilli, kuumuta läbi. Lisa pannile või ja kui see on sulanud, lisa liköör ja vahukoor. Maitsesta soolaga. Kuumuta, kuni kaste pisut pakseneb. Tõsta krevetid pannile tagasi ja lisa hakitud roheline sibul, kuumuta veel paar minutit. Serveeri värske salati ja saiaga.
 
Palun oota