Otsi

Kartulisalat tursamaksaga

RETSEPT
6 tk 
Kartul (keedetud)
75 g 
Tursamaks (konserv)
1 sl 
Kappar (väike)
1 tk 
Punane sibul
6 tk 
Kirsstomat
 
Roheline sibul
 
Roheline salat
Allikas: Nädalakiri Naised
Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika kartulid suurteks viiludeks.

2. Haki sibul ja roheline sibul ning poolita kirsstomatid.

3. Tõsta kausipõhja rohelisi salatilehti ja aseta nende peale kõik hakitud komponendid.

4. Kõige viimasena lisa salatile õlist võetud tursamaks.


HEA TEADA!
* Tursamaks on hea rasvane, aga kui tunned, et salat jääb siiski kuiv, võid lisada ka kerge sidruni-õlikastme.

* Ära sega salatit enne läbi, sest tursamaks teeb salati sogaseks. Las iga sööja segab salatit parem ise.
Palun oota