Otsi

Kreveti, fenkoli ja tomati raguu

RETSEPT
2 spl 
Oliiviõli
2 tk 
Punane sibul
2 tk 
Fenkol (suur)
800 g 
Tomatid
400 g 
Keedetud krevetid
 
Sool
 
Must pipar
Allikas: Kodukiri
Autor: Pille Enden
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kerge panniroog, mida saab serveerida ainult saia või siis riisiga. Fenkol oma aniisise maitsega on mahedatele krevettidele põnev lisand.
1. Kuumuta õli pannil. Lisa hakitud sibulad.

2. Lõika fenkol neljaks ja viiluta. Lisa pannile ja hauta 5 min sagedasti segades.

3. Lisa tükeldatud tomatid, maitsesta soolapipraga ja kuumuta keemiseni.

4. Kata pann kaanega ja hauta väikesel kuumusel 10 min, kuni fenkol on pehme.

5. Sega hulka krevetid ja kuumuta läbi.
Palun oota