Ma hakkasin täämbä taimetotlaSEX! Ei tea KAUA nüüd vasta pean niimodi? Hetkel närin kummelit! Jöuluajal VESELATSÕL nälg om majan! Ahvenson - Jäält olen höbekokri saanud vaid 3-4 korral ja kokku umbes 5 kg ! SUURUIM kogõr kaalus umbes 777g (silma järgi vaadates) ja püütud Padari paisjärwest märtsi keskel SUURE tainakuuliga(täitsa põhjast- korgiöngega) & tegi parajat sõitu küll !
Puurkaev ajab üle. Kõrval kokku varistatud veevõtu koht ämbrile. Tõime merest. Elas koos lutsudega 2päeva ilma veeta. Vimba tuli,räime ja üks sõtkas kellel kajakas rinnalihad ära on söönud
Ma küsiks kustukummi käest et mille poolest need kustutatud kommentaarid koledamad olid kui allesjäänud? Või mis loogika järgi siit teemast viimane tekst kaob?
Vastust saada ei looda ja ega tegelt ei koti ka
Kui Muda isikus veel mingi mehealge on säilinud...Ära kekuta ning eputa et hiljem krokodillipisaraid valada.Kõik on pahad ja valesti. Mees peab olema oma saatusest suurem!
Mitu kokre oled kagusöör tänavu jäämulgust tabanud? Mullu õitsesid koju toodud kalakeste najal.Jakuutia ja Põrmu saunataguse vahe ikka palju tuhandeid kilomeetreid.
Mis vahet Jakuutia vai Eesti??? Kogõr om kõikjal M A G U S A lihaga kala! SEE noor pilukas oma panganumri andnud oma videodes ,et talle kalalkäiguks kütuseraha üle kantaks!? Ja kannavad küll!!! 1. ta miideos saadeti jakuudile päris kõrralik spinna mille ta kogrepüügi käigus üle kilo h- kokre tragides ää lõhkus 1. püügipääval! Miideo algul kiitis spinnat ja miideo lõpus kirus maapõhja!!! NAINE tal küll peris kobe om!
Lugesin ka seda pealkirja siin:Talvine hõbekogre püük jäält!.....Oleme juba 10 päeva proovinud väikeste järvede jäält kokre püüda ,kuidagi ei õnnestu pane õnge otsa mida iganes ja viska siis Sööt õngega kaugele või lähedale jääle,kas öösel või päeval -tulemus O.Isegi särjed ei tule otsa
Mismoodi jää alt??Siin ju kirjas ,et talvel ja jäält, see ju jää pealt nagu siin kirjas.Ega ma loll pole et hakkan talvel mõe kogre pärast kuskile jää auku ja jää alla ronima.Eriti kui teised kõik jäält püüavad.
Ja,ja mis hood?Lugeda ma ikka veel oskan ja Eesti keele sõnade tähendusest ja sõnade lõppudest saan ikka aru,vaatamatta sellele et koolis käisin kolm aastat ülepäeviti.