Otsi

Meeldejäävad ja erilised juhtumid kalastades

1
2
3
AzA
image
15.06.2012 23:14
0
Otsinguil

Paar aastakest tagasi sõitsime sõbraga hea hulga kilomeetreid spinnatama.
Jõeke silmapiiril, padavai autost välja. Sõber võttis ridvad välja, ma kummikud.
Kiire pilk pagassi, nii kõik ok, matsti luuk kinni.
Ma ei pane kunagi ritvu luugi najale, aga sõber nagu selgus paneb.
Mõlemad pitsid pooleks.
Superluks.

Kummikusse kakamisega meenus lugu nooruspõlvest - küll kalapüügiga seost pole, kui just ohjeldamatu kogus veini ja õlutit välja arvata.
Pidu grüünes, see va häda.
siiani ei saa ma aru, miks kurat ma otsustasin tunkedes peole minna.
Metsast väljusin trussikutes ja leekisin mere poole.
16.06.2012 10:24
0
kunagi elistvere järve ääres varastati kogu varustus , riided , jalanõud, magamiskotid õnged ja isegi soodavesi ja ketsup .
Võrratu päev oli ca 10 K hävingut
16.06.2012 11:21
0
Käisin pohmas peaga alasti kalal kunagi (1987 a.)Tamula järve veeren. Oli 01. september ja väga soe ilm. Olime söbraga terve öö konjakit tinutanud ja ma ei leidnud Roosisaare silda üles udus! Sain löpuks siiski sillale ja mitu üle kilo linaskit. Parima vötu ajal tulid söbrad, töid riided mulle ja kaasas oli paar külma shampust. 1 viskas tühja shampa pudeli mu sissesöödetud linaskikohta. Läx kakluSEX aga asi löppes SUUREMA verevalamiseta. Linaskid suitsetasime mu pool maal ära veel samal päeval. Tänane linaskisaak ...http://nagi.ee/photos/mudakoger/20887493/ & http://nagi.ee/photos/mudakoger/20887503/ && http://nagi.ee/photos/mudakoger/20887497/
16.06.2012 11:54
0
irw nahh.

kopi-paste ka, et niisama ärakadund asjade hulka ei jalutaks:

mudakoger 16. juuni 2012 11:21:14

Käisin pohmas peaga alasti kalal kunagi (1987 a.)Tamula järve veeren. Oli 01. september ja väga soe ilm. Olime söbraga terve öö konjakit tinutanud ja ma ei leidnud Roosisaare silda üles udus! Sain löpuks siiski sillale ja mitu üle kilo linaskit. Parima vötu ajal tulid söbrad, töid riided mulle ja kaasas oli paar külma shampust. 1 viskas tühja shampa pudeli mu sissesöödetud linaskikohta. Läx kakluSEX aga asi löppes SUUREMA verevalamiseta. Linaskid suitsetasime mu pool maal ära veel samal päeval. Tänane linaskisaak ...http://nagi.ee/photos/mudakoger/20887493/ & http://nagi.ee/photos/mudakoger/20887503/ && http://nagi.ee/photos/mudakoger/20887497/
16.06.2012 12:42
1
igasugu asju on juhtunud, kuid üleeilne jääb ikka liiga pikaks kummitama. nimelt olin juba mitmeid tunde thja vett loopinud kuid kasu ei miskit, viimaks panin nr2 pöörla otsa et ehk saab mõne ahvenagi kuid viimase viske ajal järsku jäi nagu kinni...hakkas liikuma, algul ei saanud aru kas näen und või miskit, lihtsalt nii ebareaalne tundus ,et kalal võib niipalju jõudu olla. hoidsin oma UL ridvast kõvasti kinni samalajal näppudega veel pooli libistades aga kasu ei miskit nii mingi 5min väsitamist ja kala soovidele allumist (minul ei jätnud kala mingit võimalust otsustada kuhu teda suunata või mida teha). Viimaks otsustas kala minna kuppudesse, hoidsin veel nööri purunemis piirpeal kuid kasu ei miskit ja läinud ta oligi. Nüüd jubedalt häirib mind see mõte et ma ei näinud teda isegi mitte.
peale seda on vist mõistlik spinnad pooleks murda ja uus hobi otsida?
17.06.2012 19:25
0
slatikas, usu selliseid asju juhtub veel... aga varem või hiljem saab iga mees oma kolli kätte. Olgu ta siis mistahes kalaliigist.
17.06.2012 19:26
0
Teemale 5-kas kah!
17.06.2012 19:37
0
esimene kala spinninguga oli 8,5 kg haug Emajõest vabaujula rannalt kolmanda viskega 13.oktoober 2004...
17.06.2012 20:40
1
Viimane kord kui sai pinnalandiga püütud rabas üks haug 6 korda ühe kerimise peale landist mööda. Ju see poolpime isend nüüd nälga surnud juba on.
17.06.2012 20:52
0
slatikas, ma pakun, et tegu võis olla karbiga, kuna haue oleksid ikka ära ju tundnud. Samas seljauimest kogemata tragi, siis kõik võimalik. Igatahes, sama lombi peal ükskord peale tööd, sai külastatud juba mõned korrad toidetud platsikest. Tookord karbi spetsvarustus puudus, aga jah, ilm oli vaikne, vesi peegel, kuid järsku märkasin mingit üksikut lainet vasakul. Ise kükitasin vaikselt varbad pea vees. Ja siis ette vaadates põrsas karp, vaatab silma nina ees, selg praktiliselt veest väljas....eeehaaah, õõõ, ei suutnud üldse liikuma saada. Ja selliseks sündmuseks see jäigi. Karp pööras rahulikult ringi ja lahkus.
17.06.2012 21:02
0
tragitud karp ta ei saanud olla kuna kerimise kiirus oli nii minimaalne et konks oleks rahulikult üle kännu ka tulnud.
Tamka, kindlasti võib selliseid asju veel ette tulla kuid oma 15 aastase püügikogemuse juures pole varem sellist jõudu veel tundnud.
edu kalavetel!
17.06.2012 21:19
0
Minule jäi meelde, et eile keegi koba oli mu paaditreileril vasaku tagatule puruks sõitnud. Tagasitulles oli rõõm ja lust Kalli juurest Tallinnasse sõita. Õpi sõitma JOBU!
apv
image
17.06.2012 21:24
0
eelmine või üleeelmine aasta paadiga olime sõbraga püüdmas ja suur nastik, meetrine umbes, ujus paadi kõrvale ja üritas sisse saada, sõber kardab usse kohtutavalt ja läks paanikasse, tagus spinninguga vett ja mida kõike. mul nalja nabani ja naeru pidama ei saa. lõpuks siiski panin mootori tööle ja sõitsin vähe eemale. uss läks ka omateed edasi.
08.08.2012 10:42
0
Emajõel paadiga kalal.Sai soetatud endale paat just selleks et saaks paremini püüda kesetjõge.Läksin siis angerjat proovima.3 ööd käisin ja igakord läks midagi totaalselt peesse.Esimene öö sain sellise vee taevast selga hetkega et polnud kuiva kohta.Sõitsin sadamasse ja siis jäi vihm järgi kuram.Tagasi ka enam ei hakanud minema.Teine öö olin juba targem.Riidevarustus palju parem kaasas läksin uuesti.Sain natukeaega püüda kui tuli teine paat ja neil juhtus vint tagant ääminema.Appi peab minema kui abi palutakse.Kerisin kõik kola kokku ja mootor käima ning teisepaadipoole sõit.Tundsin et mootor veab kinni,ei käi korralikult.Üttlesin abipalujatele et ma puhastan karbussi ära mudu ei jaksa ma teie suurt jurakat küll vedada.Peesse lõhkusin oma targapeaga bensuvooliku ära ja siis veel takkatipuks karbussi ujukitihend,sellest sain kah jagu.Olin ise oopis ``merehädas``.3 tundi jubisin kordateha mootorit,just kõigeparemal angerjavõtu ajal.Hing jube jäme juba et kaua võib ebaõnn kesta läksin kolmas öö uuesti.Mõttlesin et kuram paadist enam ei püüa,lähen kaldale.Ankurdasin paadi kaldasse ja õnged vette.Paar suurt paati sõitis mööda ja ükskord pimedas vaatan et kes see jobu laseb paati allavoolu minna ise vist magab sees.Panin pealambi põlema ja raip minu endapaat läheb allavoolu.Tõmbasin oma tonkad välja ja viskasin paati.Kõik kolm tk ja vedasin paadi kaldasse.Sellist ebaedu pole mul kunaghi olnud ja veel kolm ööd jutti jamada ja maurata.
08.08.2012 11:53
0
sellel aastal kukejõest 1 kummik ja vana ämber
1
2
3
Palun oota