Viimasel ajal ma ikka oskan ennast sundida korralikult ja olen võtnud eesmärgiks ,et alla 4 tunnine päev püügipäevikusse sissekandmiseks ei sobi (eelmine aasta oli miinimum aeg 2 tundi) . Täna ka olin juba 2 tunni pealt tüdinud ,aga pingutasin veel 2 tundi ja 10 minutit . Ilm oli siga ilus ja see motiveeris . Sain ka 35 micro affenat ja 4 särge
Prügikasti kassid jälle sillas ...eelmine laupäev sai prügikasti kassidele 19 kiiska sisse söödetud . See kohale jõudmise tüdimus on eriti pika sõidu puhul tavaliselt ..no mitu korda on nii olnud ,et sõidad 200+ km maha ja kohale jõudes nagu ramp ja siis vaja piitsa anda ning ennast püügile sundida ..ostad 5 purki redbulli ka kaasa ja valad termosesse
) Praegu otsustasin ,et sellest aastast enam üle 100 km ei sõida ühte otsa . Ausalt kui ikka 450 km pead edasi tagasi sõitma ,siis olgu või 2 kilosed forellid parves , mitte ei viitsi enam. Varem oleks olnud nõus kalade pärast kuhu iganes sõitma , kasvõi Narva taha . Statistika aga näitab selget joont ,et rekordid tulevad kodu ukse tagant tgl , on vaja vaid kannatust