No rhapi avallds experthinnangu ja väitis, et värv määrab hea rulli. Samas urdu väite kohaselt peaksid valima siiski Hyperloop'i, see pidavat vägahea ja megahea vahe jääma.
Vaat kui hea, et omaala eksperdid sulle nõu annavad venno.
Loomulikult on värv tähtis, vaata mida näiteks kirjutatakse: "Uus agressiivse disainiga punane Shimano Catana". Kohe kõige esimese asjana, ennem sidureid, poole ja materiali. http://lant.ee/shimano-catana-4000rb.html
Muide, ma loen sealt lant.ee-st, et Catanaga saab isegi turvast püüda. Ma ju räägin, et punane on tegija. Minu omaga pole ma seda veel saanud, aga mul teist värvi jah.
Kurat, rhapy, sul tõmmati tagumik lohku! Oh häbi, kelkisid kalli rulliga mida sa tead olevat halb sest värv vale ja alumiinium pooli pole kah, rääkimata asjas, et sellega turvast ei saa.
miskis teises kunagises teemas jõuti tehnlise hoole regulaarse vajaduseni ja nipli oblikatoorsuseni, et sellekaudu saaks tavotti pöörlevatesse kohtadesse manu anda. Kas ajad ja moed on muutunud?
Jep, siin teemas jäävad kallimad rullid vahemikku 45-75 € aga üldiselt on eelistatavad > 15 €. Siin teemas on "teine Eesti", kes internatsionaali ümisedes toob kollid vetesügavustest välja üdini Salvo kelgu ülessulatamisest tekkinud materialist valmistatud poolidega.
Rhapyl on ikka tõsised raskusi lugemisega või loted materjali omandamisega. Aga pole hullu, pinguta koolis rohkem ja issi abiga hakkab ehk kunagi ka see oskus külge.
Mis värvi rulliga saab kõige rohkemja kõige suuremaid ahvenaid?
Ja Gromka, palun ära ütle. Et vahet pole, misvärvi rullidega urdud kalasi kätte ei saa, onju. Seda tean niigi, seniste kogemuste põhjal. Vähemalt, senini kasutatusel olnud/olevate värvi rullikute järgi.
1sõnaga, öelge konkreetne värv, millega lõpuks kalasi saama hakkan.
Ei ole nii, et on kindel rulli värv, mis iga ilma ja aastajaga töötab (punane on universaalsusele kõige ligemal, JimBob võib seda kinnitada). Üks võimalus on jah rull iga kord, kui kalale lähed, vastavalt hetke tingimustele üle värvida. Samas, kui värvid vihmase ilma värviga rulli üle ja vahepeal tuleb päike välja, siis pead kollide katkumise lõpetama ja värvitöödega alustama, mis on tüütu. Aga kolle muidu enam ei saa, kui on vale värv rullil. Seetõttu on kõvemad kalamehed varustatud erinevate värvidega rullidega, juba mainitud agressiivne punane, kindlasti midagi sinakat tooni. Võiks olla ka kollakat värvi ja siis muidugi roheline, mille peale sügisene ahven läheb täiesti pöördesse.
Mu vennal on sinine rull ja ta oleks sellega ükskord peaaegu kala saanud, kui keegi teine ei saanud midagi muud värvi rullidega. See oli sügisel ja vihmase ilmaga. Nii, et soovitan praegu sinist rulli - see töötab nagu loom.
Need lennukamehed on koguaeg kuidagi kahtlased ja omaette hoiduvad tundunud jah.
Wuudi lingil tundmatu valmistaja poolt turule paisatud tootesari "Koos".
Tahaks Ohohhi tsiteerida, aga ei julge hästi
Pastoi rhapy, selle rullide värvuse ning kalasaamise võid auga enda nimele kirjutada. Ma ei tahaks sinu algatatud väidet enda nimele, poleks ju ilus teiste au röövida.
Meister ei taha oma nippe ja nõkse avalikuks teha? Mina nägin su küll kohe läbi, ega sa muidu poleks peale esimest punast värvi rulli ostmist kohe teise punase juurde ostnud, vaid oleks mingi muu värvi valinud. Eks see punane rebis kalu nii mis kole ja mitte ainult särke või turvast.
See aasta olen neli kerijat ost.
Ühe musta värvi, ühe sinise ja kaks tk vana naturaalse puidu värvi. Viimased siuksed igikestvad, ilma ühegi laagrita.
Pluss ühe mittearvessemineva, punase. Selle sain niisama, auinnaks
Seal on ju kirjas, et karp on lömmis ja fotodel on see näha kah. Kuidas sa lähed lömmis karbiga kalale? Kõik proffid võtavad oma ilusad, välismaa kirjadega karbid välja ja näitavad neid üksteisele. Ja siis sina võtad mingi lömmis asja.... Piinlik ju. See oleks sama, kui lähed koos oma naisega missi võistlustele ja siis bikiini voorus tõstad oma naise kah lavale taidlema.
Karbi väljanägemine on peaaegu sama tähtis, nagu rulli värv.
Mul on pakkuda müügiks välismaa rullide karpe,sinna võib oma lömmis ketta eputamise momendiks sisse panna.Pärast kui oled proffidega jutu ära rääkinud võtad oma rulliku välja ja püüad rahulikult kala,enda hinges soe tunne,Jess ,ära tegin