ok archer kui kokku saame siis vestleme sel teemal!!
mul usse on andsin arne2 le gi täna peotäie las proovib kah tõelist ussi saada,ise kah varsti jahile.
Hummuli, mul üks vene aluminka latt on täiesti üle jäänud. Rõngad tuleks uued siduda. Ise ei viitsi. Ühe tegin korda ja seda kasutan. Teine seisab tühja. Ostsin...ma ei mäleta, kui palju eest, aga ropu raha eest annaks ära. Nevskajaid on kah, aga neid isegi ropu raha eest ei täi anda. Kümmekond ürgvana vene plekki on kah, aga need las roostetavad edasi. Kade olen.
mul on tunne et kuna on laupäev ja hakkab peaaegu pühapäeva õhtuks muutuma siis on siin midagi postitustega valesti läinud maitea isegi kas ma postitasin õigesse teemasse aga mul on mingi pinutäis lante ära müüa ja maitea koguaeg tõstetakse kõik teemad turgu ja siis tuleb sealt otsida et mul on tegelikult selline mure et mul naine petab mind ma käisin ükspäev tal järel päris pikalt ja siis libisesin banaanikoorel sest mingi loll oli selle keset teed visanud no kuna mul vasak tagajalg enam ei kandnud siis ma lihtsalt võtsin kätte ja lihtsalt tellisin takso ja mõtlesin et davvai ma jälitan teda ja nii ma siis jälitasingi ja pärast varjusin oma sierra taha ja siis mõtlesin nagu täiega et nahh ma sinna kalale ikka lähen et pärast on jälle mingi ilge jama tulemas sest mul naine ei usu et ma kalal käin sest ma toon tavaliselt liiga suured kalad koju ja siis ta ütleb et ma raisk valetan ja siis ma tulen nüüd teema juurde tagasi ja räägin nii nagu asi on et kas ma peaksin oma sierra fordi kuskile romulanttilasse maha ärima või panen kütet juurde ja sõidan kuni päris maha põleb maitea ma olen täiesti abitu ma ei tea enam mida teha aga teie öelge mida ma tegema peaks et kõik oleks okei ja naine ka enam väga ei viriseks ma talle lilli osta vaata ei taha sest ta arvab et kogu see lillekraam on täielik malts ta viskab selle lihtsalt minema kui see kraam ära närtsib ja nüüd on mul uus probleem mul on ööli blikad toas lendavad ringi ja tutvuvad minu rahakotiga mul on nüüd tõsine probleem mis te arvate kas tasuks sierrale osta tagaspoiler ja uued porilapakad või ma müün selle auto soti eest maha tere aitäh vastuste eest juba ette olen tänulik kõigi eest kes vastavad või ei vasta või niisama hakkavad siin tilka panema nagu kõik vanemad olijad siin teevad ja nii ja siis tegelt tahaks teada millised on head piduriklotsid
Mul läänes ühte-komateist pakkuda,osad landid kunagi kokku ahnitsetud,aga püüdma pole neid saanudki...osad ka vees käinud aga lihtsalt ei meeldi mulle..
Alati, kui ma näen Hummulit ja tina, tuleb mulle üks vana nostalgiline lugu meelde... Novot tead, istusime sõbraga Hummulis ja panime tina. Ja kõht läks tühjaks. No sõber siis saatis naise Hummuli poodi, et "mine too kartuleid ja värkureid." Naine läkski, aga nii õnnetult, et teel Hummuli poodi jäi auto alla ja hukkus kogemata kombel. Jõudis siis lugu Hummulis juhtunust ka meie kõrvu ja tahes-tahtmata küsisin sõbra käest, et "no mis nüüd siis teed?" Hummuli sõber vastas, et "Ei tea, MAKARONE VIST TEEN"
Seuksed lood seoses Hummuli ja tinade-korkidega.