vaata ja imesta tõesti milline kunstükk angerja suitsetamisest tehakse
) ise panen tavaliselt suurte latikatega ülemisele restile allapoole 1-2 resti prügikala... ennem lasen 15min kuni 30min peenes soolas vedeleda - siis pesen korra üle ja ahju - tulevad nii 1.5 kilosed latikad kui ka angerjad täpselt minu maitsele, ei seo neid kunagi kuhugi ei ümber ega pane ka rippuma isegi räime teen restil aga lahtine tuli võiks kambrist küll kaugemale jääda - vastasel juhul tekkib tõepoolest sardelli sündroom, ja eelpoolkõnelejatel oli õigus et süüa külbab seda anda ainult linnainimestele kes suitsuahju isegi 1-mest korda näevad või siis tõesti purki, aga purki üleküpsenud ussi ei sioovita toppida see üleküpsenud nahk läheb kibedaks aga ahjust üleküpsenud maitseb mulle näiteks rohkem kui soolika sees
kütan hõbepaju ja lepaga sekka õunapuud see annab kergelt punakas - pruuni tooni ja hapuka kõrvalmaitse ja suvel naati ja nõgest ka koldesse !!!