Esialgne visuaalne mulje tõesti selline.Et kormorane vähem ja kala rohkem.Paraku väidavad ornitoloogid,et lindude trend pigem jätkuvalt kasvav kui kahanev. Ja haugiga tundub uus allmäge jõnks alanud olema. Aga ähk eksin
Kõigepealt siis katsuge üks kormorad kinni püüda, see supikeetmise juures kõige raskem.... siis pange koos sulgedega keema, keetke pisut ning seejärel võtke välja ja puhastage sulgedest, soovikorral võite välja võtta ka soolikad ja sisikonna... maitse asi siis vahetage vesi ja pange jälle keema, keetke 2 tundi, katsuge kas on enam-vähem pehme.... seejärel vahetage veelkord vesi ära ja pange nüüd ainult pooleks tunniks keema....lisada ka kartuli tükid ja porgandi viilud ja päris mitu sibulat, hiljem lisada juurde ka sool ja pipar.... mõne-aja pärast siis võtke pott pliidilt, kuna supp on valmis.. seejärel nuusutage, maitsta ei ole vaja, ja visake see supp koos potiga minema....
See jah päris vana ja äraproovitud retsept, vanasti soovitati ka kajakasupi keetmiseks... aga pott peaks ikkagi olema see viimane moeröögatus kohase hinnaga, siis on asjal ikke õige maik kohe
Sigivad küll raisad jube hästi viimasel ajal. Käisin ka tänavu ühel laiul mis Pärnu lahe suudmes linnurõngastajast sõbral abis..... terve laid on jubedalt pesi täis....