Oi jummel küll.
Kuulge, kes ilma jäi või tunneb, et vähe sai, pange oma aadress siia kirja- korraldame ära selle väikse asja. Ma nagu väheke tunnen end süüdlasena. Ei, ärge arvake, et tühjade kätega tulin, aga saama peale ma küll väljas polnud. Käed ei värisenud ja silmad ei vilanud seda kingituste hummikut nähes. Arvan, et enamus ei pand mind üleüldsegi tähele ja mingi aeg enne loosimist lausa kolisin teiselt korruselt alla ja seda seetõttu, et ma ei tulnud sinna midagi saama, vaid väheke õlut oma kunagise kodukoha naabrusesse jooma. Polnd lihtsalt seal käinud ja päris huvitav elamus oli Õlletoa teise korruse aknast oma kunagist elukohta vaadata. Kunagi aastaid tagasi oli teistpidi, vaatasin koduaknast seda õllekat. Mitte et seal midagi vaatamisväärset oleks olnud, aga see tollane hall ja pehkind majaloks jäi lihtsalt vaatele ette.
Nii et, ilma igasuguste süümekateta pange siia oma kontaktid või mis iganes ja saate minu kingipaki endale.
Nurrikesele aga tänud vaeva nägemast, et viitsis mind sealt alt üles otsida, kuigi lootsin, et keegi ei hakka mu kadumisest suuremat probleemi tegema.