https://majandus.postimees.ee/.../valitsus-on-otsustanud...
·
Indrek Pähnapuu:
Ägeee!
Tuligi ära!
Nüüd asjaosalised saavad öelda, nohhh orjad..läheb sõiduks!
Ma olen sellest kõigest ammmmmmmmu rääkinud...
Kui oli vaja seista selles kõige eest, siis enamiku ei huvitanud, see ju "vandenõu" ja muu säärane.
Paraku see on KOHAL ja ärge üldse nurisege, et elada enam ei saa...
See on ALGUS ja esimesed pääsukesed on kohal [❤️]
Hakkame käima mööda nööri nagu papa Carlod...
Nagu ma olen korduvalt öelnud, Eesti on lähtestamisel Ukraina kõrval teine riik, kus usinasti kõik kasutusse võetakse ja läbi tehakse...
Seega inimesed ärgake ükskord ja saage aru, et meiega käib hullumeelne MÄNG sinikollaste lippude taustal ja see tehti nii osavalt ära, et meil kõigil tõmmati vaip alt ära. Siuhhhhhhti.
Sotsiaalsekrediidiga hakkab nalja saama, ma eelmises postituses rääkisin piima kätte saamisest, aga läbi selle saab saab seda piima saamist juba hästi reguleerida...
Seega ma tahan näha huviga, kaugele Eesti rahvas salakavalalt välja juhitakse. Kas tõesti paneme lõpuni ja mängime seda mängu nendega igavesti või Eesti inimene lükkab ükskord selja sirgeks ja oskab EI ka öelda.
Hetkel vaadates ,siis kõik läheb nagu kellavärk ja saame Eestist tõelise lahinguvälja(aja küsimus ) ja kõik mis onu Soros ja Onu Klaus unistanud ,selle ka Eestis ära rakendada. Oleme selle projekti pilootprojekti juhid ja saame selle eest korralikult rahhi...Orjarahva peal on seda üldiselt hea katsetada .
Ühesõnaga, kes endiselt usub, et me oleme "vabad" ja igausgu muud illusiooni. .siis võite omale pai teha ja öelda, jah...
Jöudu!!!