See suzukilegend vist igaviku siin maal juba pöörlenud, ilmselt võis tekkida mingist ühe aastakäigu tüüpveast või lihtsalt lõuapooliku ütlemisest.
isemõtleva maakana arvan, et neid, kellel on olnud kõiki turul olevaid mootoreid uuest peast ja palju kasutanud neid kõiki, neid inimesi on vähe. Omatakse ju mootoreid nii palju, kui palju paate suuremaks vahetatakse. Ju mingi oma arvamine on olemas ja ei osteta pulli pärast iga kord erinevat. Millel siis põhineb see jutt, et kõik muu on viletsam, kui minu valitud.
Mootori hädad tulevad ju kolmest asjast - vale kütte käsitlemine, puudulik hooldus ja lõpuks vanus.
Ma kunagi ühte paati ostes loobusin kaasa pakutavast korralikust tohatsust öeldes, et tänan aga ma olen yamumees, mille peale müüja ütles, et ok, ole siis edasi aga kas ma aru saan, et kõik margid, kes turul on 20+ aastat olnud, need keegid naljamehed pole ja teevad kõik selleks, et kõik käiks, nagu kellavärk. Pigem seda juttu usun.
Arvan, et enamuse arvamus kujuneb mingist sellisest
https://www.kalale.ee/foorum/paadid-ja-mootorid/67A9?page=0
loba meeldejäämisest ja sõprade jutust, kes mingit teist samasugust loba lugenud või kolmanda või viienda sõbra käest midagi kuulnud. Ma vahest üsna järsult mõne käest ka küsinud, et kust ja kelle käest sa siis kuulsid, kui räägid, et ma kuulnud. Ei mäleta.
Selliseid lugusi, miks tegelikult mootor jamab on mul ka elust endast võtta. Peale youtube klipi vaatamist kõrgema kategoooria mehaanik. Odavam küte sillamäe garaazikoperatiivi nr.67 boxist jms.