Eh, Mudaq, pole sus ikka loodussõbre mõtlemist! Muudkui loodad, et kaane all Plaani järv!
Oleks ju hulga parem, kui kestev sula ta alht koraaks uuesti teeks. Kaladel elu kergem ja jõulurahu aal on nad siis ka palju erksamad! Sul aga poel muud kui et vaid oleks ornung koht, kus õlut libistada! Shame on You!
Tulevad ajad kuis Kylajarven yten taktin tuhat auku puuritas ja sikud langevad ja tousevad yten taktin alla ..yless ...alla...yles....
Tuleva aja kunas sammalahven saab magi Eesti varsket ohku hingata!>))
muda privet. kuule kas tu plaani ozero om tõesti nii hüva kotus vai, peassi ise ka kaeman käima, kui jummel jääd vaid annas. äkki kooserdami üteh kooh sinna lähitulevikun. siin kandih om kalaga suht tuuga ja hullemaks läheb saarmad ja elektrikud raisad kobistavad kõik ära
Hetkel puhastab mul naine mudakogre korjatud kukeseeni,mis korjatud 1. detsember 2006!!..ja neid ei ole mitte vähe!Peab vist ikka mingi nipiga ka ennast jääle sundima sinna Plaanile..äkki saan jälle värskelt korjatud kukeseeni!!
Kaks venelast on Jäämere ääres jahiretkel lasknud hiigelsuure morsa. Seovad tollele köie sappa ja lohistavad oma lumesaani poole. Tšuktš läheb mööda:" Poisid, pange talle köis ninasse- pärikarva kergem vedada." Nii tehaksegi. Tüki aja pärast ütleb Ivan:"Pole see tšuktš sugugi nii loll kui räägitakse." Vasja:" Loll ikka - vaata ettepoole: me oleme kohe mere ääres tagasi!,"
oi korrat, 2015a olen kirotanu 2005 teemasse. Kalale.ee hea tava kohaselt läheb nüüd see teemväline ila vist kustutmisele ja mulle antakse tähtajaline pann!?
gromka
[image]
02.12.2006 19:32
0
2
Hetkel puhastab mul naine mudakogre korjatud kukeseeni,mis korjatud 1. detsember 2006!!..ja neid ei ole mitte vähe!Peab vist ikka mingi nipiga ka ennast jääle sundima sinna Plaanile..äkki saan jälle värskelt korjatud kukeseeni!!
... See komm tegi kuidagi OTSatult mu südame soojaks!
Mäletan seda päeva, kui Goromka selle purika niitsikult kinni nabis RAPALA ORIGINALIGA , Muda oli tolles samas rohelises paadis. Mul läks kummikalall üks konn otCAST ära ...
Mullõ SUURIM teadaolev triibu Plaanilt jääb küll juba aastasse 1991! Ja see oli 1,65 kg ! Samal päeval saadi mõlli & volframiga veel mitu üle kilo triibut säält!