Ei sellisest veinist ma tea midagi, vein on ainult klaaspudelites müügil. Aga Versailles` aiad ommava nii ilusad, et seal võib ka kaine peaga jalutatad, OTSatult kaunid.
Ma siiski blokkisin ennast ära sealt, ma pole viiskas piisavalt ja suusatada ma ei oska. Seal gruppis pead kala püüdma oskama ja igahetk vaja ka suuska vallata. Mina loobusin sp.
A polegi vaja igasse gruppi ju kuuluda. Ühed ja samad nimed-näod nagunii igalpool. Virula gruppi veel eriti, kuna ma olen ise loll ja kalapüügist miskit ei tea, kuid samas idiootsusi vaikides lugeda ei suuda.
mind ka igalepoole viimase kuu ajajooksul lisatud. Enamasti kirjutada ei viitsi ning tarkust pole ka nagu jagada. Ühe postituse tegin "Sõbralikes" kalameestes ja sain ka sealt suusad. Järeldus. Ei maksa suud lahti teha ning vaadata kogu komöödiat niisama pealt
Võtsin seal vähe sõna ja ning arvasin, et asi lapsikuks ärapanemiseks läheb. Mingi noname muidugi arvas, et asi jummala norm ja nii peabki olema. Peale seda suusad jah
Relvavend võiks mitte valet informatsiooni jagada. MITTE KEDAGI POLE GUPIST EEMALDATUD EGA SUUSKASID JAOTATUD!!! Välja arvatud üks imelik tegelane, keda FB otsing isegi ei näita. Kasutaja nimi oli tal: Karlik Olen. Nii kui ta oli taotluse esitanud ja gruppi võetud, nii hakkas igasugu spammi tulema, mida eemaldada oli päris raske.
To Relvavend: Uurisin asja ja lihtsalt see teema, kus sul ühe grupi liikmega pisut sõnelemiseks läks pandi lihtsalt lukku, et ei areneks edaspidine arutelu inetuks. Sinna ei saa peale sinu ka ükski teine postitada. Ülejäänud teemad on kõik avatud ju. Ilmaasjata jagad valet informatsiooni. Aga paistab, et sulle on juba tehtud uus pakkumine uues kommuunis.
Küll see FB on üks võimaluste koht. Saab igasuguseid kommuune teha ja tunda ennast kunnina. Peaks omale tegema konto ja looma kommuuni "Ümisevad Redised"
Andres73 millisest pakkumisest jutt? Ma ise nagu pole ühtegi pakkumist saanud. Kui pead silmas, et ma kuskil teises gruppis veel siis jah ma nii mõneski. Osades ise enda algatusel ja osades samamoodi nagu Sinu omas. Lihtsalt lisati.