Kle, ma ei tea kas see on minu arvuti "viga" või on äkki teistel ka teema pealkirja peal sellised heledamad tähised, millega saab liikuda igas suunas?
Loomulikult, kui sa juba kribad suurte tähtedega (oma nime) siis arusaadav, et sul nägemisega kehvad lood. Äkki teed investeeringu ja muretsed endale siis prillid ?
sry, tegelikult see jutt ju kõik jutumärkides ;-)
Conzales- see seal on hea püügikoht. Foorumi pidajatele vaid head jõudu soovida. Eriti meeldib mulle siin lugeda 10naastat vanu arutelu teemasid püügivarustuse valmistamisest kätetööna.
Aga see FB värk kargab küll üsna tüütult igal lehel ja teemal ringi. Lihtsalt häirib ja võtab ruumi. Logoga osast sakkidega kusagil sealsamas veerus teemade all oleks küll.
Nüüd jah, jälle olemas. Huvitavalt liigub see asi- oled jupp aega ühes teemas, siis mõtled, et vahetad (nt. arutelult kalastuskohtadele, või klõpsad teema vahetamiseks sama rubriiki) ja viskab avalehele. Kui siis jälle foorumisse lähed, siis seal midagi jälle teistpidi on keeranud...
Haa, ja ongi nõnna- vähemalt minul- et kui nt. suvalises "arutelu" teemas oled ja tahad arutelu algusse tagasi, siis kuhugi X kohta sääl viskab ja muist teemasid on kadund. Kui aga uuesti avalehele lähed ja siis "foorumi" lahti klõpsad, on jälle kõik paigas...
Njah. Aga see ongi just huvitav, et enne (umbes täna lõunani) toimis veidi teisiti. Kui nt arutelus olid ja ei hoolinud ükshaaval tagasi klõpsimisest teise teema vaatamise jauks säälsamas rubriigis, siis klõpsasid uuesti "arutelu" sakile ja tõi sind selle algusesse tagasi ja uuendas ka - kui mõni oli vahepeal postituse lisanud. Nüüd aga kuidagi pooliku rubriigi ette viskab, osasid teemasid pole näha. Kui aga sealt ülemisest (mustast) valikuteribast foorumi valid uuesti, siis kõik olemas.
Siuke lugu, et ka kuidagimoodi on võimalik näha kasutajal enda statistikat? Et noh, palju kommentaare oled kribanud (vanas ja koledas foorumis oli siuke võimalus olemas ju), palju kustutatud on kommentaare sul ja millal siia registreerusid üldse jne jne.
Lihtsalt huvitav oleks neid näha, et miskit tagamõtet küsimusel.
Et tahad netikalameestele wõistlust orgunnida ja võidab see, kelle kommentaare kõige rohkem ära kustutatud on?
Näita kõigepealt auhinnalaud ette, mina ennem wõistlema EI HAKKA!
SOOVITUS KALALE.EE foorumi pidajale,vaata kui palju punaseid noksikuid hakkan selle kommiga saama, lisaks minule on teisi veel, kes saavad. Mul on tunne, et keegi on sättinud roboti laksima
Kusagil ülal nurgas võiks sellel lehel olla kirjas keda täna püüda ei tohi.Olen seda kunagi kusagil näinud aga enam ei leia. Tuleb keeluaeg siis kirjas Ära täna püüa: haug,.....
Kindel on see, et lendoravat püüda ei tohi. Igal hommikul kui silmad avad tuleta kindlasti meelde - lendoravat ei püüa. Vast oli abi, rohkem ma ise ka ei tea.
Püügipäevik 30.04.2005 08:00 - 19:000.0
Püügikoht
Reiu jõgi,riia mntee
Õhutemperatuur
+8° C
Püügivahend
käsiõng
Kalad
meresärg
Kogus
72tk
Kaal kokku