Esiteks At-ile, juba saan pagunipinssi, seda hakkab juba varem saama, kui eluaja saand operatiivtööl tuuseldada
Teiseks - ei peta vana tarkus, ikka olgu ennem 100 sõpra ,kui taskus sada tugrikut
Kolmandaks: Ssa püha Peetrus, kus moment on mu lohve toss ja jõud esialgu mu täiega maha jätnud.
Kõik algas lõunast megasuure kulinaariast tellitud kirsitordiga, juraka ahjuplaaditäie viineri- ja lihapallilaadungiga, ning taustajookideks terve paagitäie jagu kohvet ja mahlajooki
Me ei tule rääkima jurakast kausitäiest kurgi-tomatisalatist, milles oli parasjagu hapukoort ja hakitud tilli ning pajatäis keedetud värsket kardulat kah. Ma loll loom esimese tunniga lohmisin end kohe peaaegu koomasse, püüdsin küll tagasi hoida aga ei jaksand kiusatusele vastu panna. Viimase järelroani - melonijäätiseni ma enam pold võimeline liikuma, tegin vahepeal kerge une - lapsed, lapselapsed ja muud pidulised selle eest said kuningliku ja väärilise piduroaga jäägitult sinasõprust pidada
) Meil oli ilge laadung veel pirukaid porgandi, kapsa ja lihaga, kuid neist ma enam jagu ei saand, vaatasin selle piirakaliua pole ja niigi täis sisikond hakkas imelikke iiveldusi välja saatma
Niih, tubades kord, nõud pestud ja oma kohtadel ja vahest õhtul veel natsa söön, päeval läks ikka täiega asi liiale
Tänan rahvast, kes mind siin meeles pidasid ja vahest mõned veel heade soovidega allpool lisanduvad
)