Meil oli koolis kunagi garderoobi onu Ropka! Jubeda väljanägemisega, kõik kartsid kui jälle tuli, võtmekimpu näppude vahel kolistades...Siiani teinekord unenägudes kollitab. Rahu tema põrmule...
krt ja ma elasin seal järve ääres ja ise ei teadnudki mis järvega on tegu.Aga põhjakaga olen saanud ilusat särge ja sealt järvest sain oma esimesed haugid vist või siis vähemalt hakkas meeldima landi pildumine,kui ühel hommikul sain kaks haugi järjest
sõidan iga päev sealt mööda ja mehi seal peal istub, aga ahven pidi väike olema.. lisaks oli vähemalt eile veel elva poolne ots jäävaba ( alllikad ilmselt)
Tõstan teema üles uuesti. On keegi midagi asjalikku saanud ja mida jne. Lugesin et 2002 aastal lasti sinna 1250 karpkala maimu sisse. Kui nad seal elama on jäänud peaksid juba parajad notsud olema. On kellegil karbi kohta infi?
Ette tänades!
ise ei ole sealt peale haugi midagi saanud,aga teada on,et õnegega saab särge,ahvenat,linaskit ja ka karpi.Kuna see järv on mudase põhjaga siis õnekalu seal on.Tasub kindlasti proovida.
Lisaks veel,et eelmine aasta oli mingi memm sealt saanud käsiõngega 16,5kg karbi.Võitlus kalaga oli kestnud poolteist tundi.Nii rääkis vähemalt mulle kohalik papi.
tere kõigile! kas kellegil oleks värsket infot selle järve kohta, kuidas seal kalaga lood on? 2010 lasti tühjaks, et kas kala populatsioon on taastunud? Huvitavad karp, linask ja latikas.
Tainasai ma näean kogu aeg su kommentaare: (homme plaanis minna) sa ütled mulle seda pea iga päev! Ühel päeval peipsile siis teisel külitsesse ja ka kolmandal keerile. ja kas sa ei oska kommentaari ühe korra kirjutada!
Ahvunn123: mul läheb kogematta topelt postitus sest hiir on vana ja teeb topelt klõpsu.Sul ei ole vaja möliseda koguaeg ,sest sa oled kade ,et sa ei saa kalale minna.