Otsi

Pärnu jõgi vol 44

1
2
3
117
118
119
120
121
06.07.2023 04:51
2
Feeder. Koger läheb suitsu, väga hea on.
06.07.2023 08:30
0
Merekokre ka proovind sedasi? Tihtipeale viskab põhjas võrgu täis seda.
06.07.2023 12:13
2
Eks seal jões see sama merekoger ongi. Meres võrku viskab jah ka põhjarannikul aeg-ajalt suht palju, oleme maha matnud tavaliselt.
06.07.2023 12:27
3
Krt nüri noaga 3mm vahedega koger risti läbilõikuda, nahka läbi lõikamata, eelnevalt veel soomus maha võtta, tundub selline kokanduse tipptase.
06.07.2023 13:17
3
Vertuska, nuga ei pea olema nüri, peaasi et nahk veidi terveks jääb. Kuskil 30sek läheb ühe fileega.
06.07.2023 15:04
6
Vastupidiselt vertuska arvamusele, on tegemist ülilihtsa ja efektiivse moodusega. 
06.07.2023 21:43
6
Ma merekokri pärnu jõest söönud, magu maha ja koos soomusega grillile, näppudega ja tatistamistehnikaga söödav, kui natuke magus maitse ei häiri, keerulisem, kui vobla närimine õlle kõrvale pole. Ise soomust kraapida kaladel ei viitsi ja kokre süüa ei taha aga see ristilõige on mulle tuttav. Kui ma ühe säina või paar vimba võtan äkise jaoks, siis samasugune tihe ristilõige aga puhtal fileel ja ongi söödav kala. Ma muid kalu kah soolanud hakkena. Võtad kahvliga seda haket ja tõstad saiale, leivale.
08.07.2023 11:32
1
Purki+autoklaavi pidavat ka väga hea lahendus olema kogre söömiseks.
08.07.2023 11:53
2
Autoklaav on pask, mõttetu konserv tuleb. Minu poolt välja öeldud tehnika võimaldab väga lihtsalt teha pindluudega kalast väga hea luudeta praekala. Aga loomulilult on lihtsam lihtsalt kommenteerida, mida ise ei tee, seda pole ju olemas.
08.07.2023 19:22
5
Tean, et on tehtud konservimeetodil ja äi mul kiitis, aga sõi kõik ise ära nii et tõesti, ise ma kinnitada või ümber lükata ei oska.
09.07.2023 12:11
4
Suur poiss kes mul pole kunagi kala söönud, on nüüd mu linaski ja kogre praefileed burgeriteks teinud ja ära söönud
Tehnoloogia on nii hea, et isegi noored põlvkonnad saavad söömisega hakkama, luid pole
1
2
3
117
118
119
120
121
Palun oota