Ma merekokri pärnu jõest söönud, magu maha ja koos soomusega grillile, näppudega ja tatistamistehnikaga söödav, kui natuke magus maitse ei häiri, keerulisem, kui vobla närimine õlle kõrvale pole. Ise soomust kraapida kaladel ei viitsi ja kokre süüa ei taha aga see ristilõige on mulle tuttav. Kui ma ühe säina või paar vimba võtan äkise jaoks, siis samasugune tihe ristilõige aga puhtal fileel ja ongi söödav kala. Ma muid kalu kah soolanud hakkena. Võtad kahvliga seda haket ja tõstad saiale, leivale.
Autoklaav on pask, mõttetu konserv tuleb. Minu poolt välja öeldud tehnika võimaldab väga lihtsalt teha pindluudega kalast väga hea luudeta praekala. Aga loomulilult on lihtsam lihtsalt kommenteerida, mida ise ei tee, seda pole ju olemas.