Ise seda ei usu, et ahvena kõhu sisu põhjal võiks aastaläbi mingit kalapüügi taktikat aretada. Kala päriselt söödava söögi suuruse klapitamisesse oma peibutiste suurusega kah ei usu. Ma tean enamuste eesti veeputukate eluringi ja reaalset suurust läbi aasta ja ei ürita selle suurusega klapitada. Ise tuleb see piir leida, mida enamus kalast on nõus neelama. Suur osa aastast ahvena söögilaua põhiosa kiili ja päeviku nymf. Selline naturalistlik silikoon olemas, paljude microjigitajate lemmik kah. Vahet pole, kas ta päriselt vees on 1" või 1,6" , kõik sinininad löövad 2 tollist. Edasi kuni 3 tollini on nii ja naa, oleneb.Vahet pole, kas putuka või maimu imitatsioon, mängitamise kiirusest oleneb, kas härradele vees sobib või mitte. Mina püüan ainult vabast veest aga mul kayakisemu püüab larvaga jäält ka. Isegi putukaga püüab. Praegu teeb minu juhendamisel esimesi samme putukasidumises, et kevadeks nii kaugele areneda, et saab juba ise oma asjad enamvähem viisakalt püügikõlblikuks seotud. Esimesed valesti seotud, natuke puterdas, et mis kuhu käib aga see midagi ei loe, kui õigesti mängitatud, küll lööb.