On üle elektripliit praeahjuga. Seisukord vana, vajap puhastamist. 4 plaati js praeahi toimivad. Töötab tööstusvoolu pistikuga (must vene aegne) Mark on UPO loistoliesi L500. Pärit arvatavasti 90 ndate lõpust.
Üle on ka nõudepesumasin 3.a. vana Candy CDP 2D1145W.
Vajab puhastamist. Numbrite tabloos üks digit või täht ei põle. Toimib hästi. Energia A++. Kaasa kasutusjuhend. Tõstan täna autokärusse. Asuvad Maardus. Vahetan mõlemad napsu vastu.
Tel 56276252
Kas kellelgi ei vedele prügilasse minevat mootorsaani linti? Oleks vaja ca 1,5 -2 m tükki. Vastu võin pakkuda mõned õlled või kasutatud (plekk)lante, Nevskaja vms. Võru linn või paarkümmend km Võrust oleks super. 5032kaks kolm kuus
See läheb käru põhja peale, mul saanil piikidega lint. Ei taha käru põhja ära ruunata. Kui lindi korraks ringi tõmbab, siis pilpad lendavad. Laupäeval saan teada kas ühel võrukal on maal alles või on jäätmejaama viidud. Siis annan teada.
Kui luuk on alla lastud, siis lint peab ulatuma üle luugi nats maha. Sõidad peale, tõstad lindi üles ja siis ka luugi kinni. Suuskade all on 3-4 PEM toru 25mm ja see kõik on kruvitud paksu veekindla vineeri külge, mis on käru põhjas. Luugi külge on kruvitud ainult torud, lint mitte
Mul eraldi vineerist tagaluuk, veidi kürgem. Tavaluugi lõhuksid saani suusad ära. Esimene luuk tugevdatud. Saani lindid ikka emaselt suuri piike pandud, külgedele äravõetavad pontoonid ujuvuse tagamiseks.
Käru põhi saab aga nüüdsest ilget vatti ja närustamist, peab millegagi katma. Samuti garaazipõranda, viitsi alati neid transpordirattaid saanile toppida
Ära anda 10,6 kg (ehk 16 liitrit) küpseid kreeke - 60 . EURO eest! Kreegid asuwad Kagus!!! PARIM moos saab neist! Pakkumine kehtib homme hommikul 26. sept. kella 10.00ni!
Ega keegi Ikea sahtlist või sahtli juppidest huvitatud pole? Mul on üle Metodi üks 60x60 versiooni valge sahtel koos 39,5 cm kõrguse paneeliga ning 40x37 versiooni valge sahtel ilma paneelita. Lisaks mõlemale sahtlile liugurid, paar seinale riputamise siini juppi, köögi kappide alust plastsoklit (2 tk), sokli kapi jala külge kinnitamise klambreid ja muud pisi pudipadi kah veel.
On pakkuda Rapala PVC paat,kandejõud 500kg modra lubatud 10 heppa. Ilmselt ainuke Eestis, Soomesgi haruldus, neid valmistai spets Kanada messu tarvis. Seisukord ok. Müün kuna tervis natsa nõõgib. Asukoht PÕLVA.
kui kellelgi jääb Tartus kuu-pooleteise pärast üle üks korralikku mõõtu kõrvits, siis olen huvitatud. vastu on anda näiteks kamalutäis erinevaid silikoone. kirjuta jottsuits ät gmail.com