Jõuluaeg ei sobi vist heaste möliseda , aga keda küll peaks huvitama kus ja kellega Sa aega veedad ? Kalapüügid erinevatelt kaidelt videoreportaazidena ( saast küll , aga teemasse ) , see Snäkk i ga eputamine , see vajab ikka "pea"arsti abi .
pealkiri on ju hõissa jõulud-siis tuleb ju oma tegemistest teistelegi aru anda.kes istub onnis,kes maa-urkas,kes magas pohmas peaga.mina intelligentne dzentelmen,viisin vanamoori välja.
promod minu kaubamärki siin) at. Vanaaasta lõpu teemasse peax ymber kolima,jõulud vist unustatud juba.Mudilamunn sai purjus naiselt kahh võlli soojenduse kätte vist.Jama ku naist sellex jootma pikalt peab.Hääd vanaaasta lõppu ,mitte 300 000 vaid mingile 300-le kalamehele keda on rõõm tunda.Ärme kakleme uuel aastal.Paneme lihtsalt täiega
Mittemingil juhul,lgp.ludvard.Hooma pointi,kust see möla sai alguse!Mina seda anaalsäga ei puutunud ning enamgi veel,ma jätsin tähelepanuta selle mutandi esimese solvava kommi,mingis teemas
Ei , mitte seda ei mõelnud , hoopis , et liigset tervisekahju ise ja enesele ei tekitaks , ei õgiks end oimetuks , ei jooks end pildituks , peaks piiri noh , ... seksi kui sauna ja saluudiga , ... .
Peaks veel kuni aastat on "Kalale.ee aasta 2015 päkapikud" valima - aasta 2015 unimüts jne , ...
No mida hekki?
Jõuluteemas ei tohi jõululaule linkida?Mina isiklikult pole Sõnajalgade fänn,aga see laul võis meeldida tuhandetele siinsetele foorumikasutajatele.
Häbi teil olgu!