Otsi

meeleheitel koduperemees keedab hapukapsa suppi.

04.09.2010 12:10
et teisisõnu räägime väheke peensustest.hirmus isu tuli
04.09.2010 12:14
0
musa ka mõtlemise ajaks.et mis värk on? http://www.youtube.com/watch?v=gDtqikvePwA
04.09.2010 12:25
1
nagu Taanlastel on kombeks ytelda...ilma korraliku supita keppi ei saa
04.09.2010 12:42
1
no nii,esimene viga on ilmnenud.kas liha sai liiga palju või on pott väike.kapsas ei mahu rsk.
04.09.2010 12:55
1
hale jama igatahes.........tuleb lihasupp lihtsalt..........nimetuse muutus, ei muud
04.09.2010 12:58
1
Ehk annab veel korrigeerida
04.09.2010 13:01
2
algaja värk nahh
mahutasin ära.laenasin naabrimutilt suurema poti
04.09.2010 13:01
2
liha pole kunagi vähe
04.09.2010 13:07
1
vastupidi ikka jehte
04.09.2010 13:08
1
samas võiks ju näpuotsga jahvatatud kapsast ka lisada-samas nagu maitseasi......
04.09.2010 13:08
1
samas ja samas.....nagu oleks joonud IRW
04.09.2010 13:39
0
kurat..


laupäeva hommikud
04.09.2010 13:45
1
Üks soldat tuli kroonuteenistusest kodu ja läks ühte talumajasse öömaja paluma.
Perenaine ütles: "Ea meelega võtaks öömajale, aga meil ei ole süia midagi."
(Tõepoolest ikka oli, aga ei tahtnud anda.)
Soldat ütleb: "No akkame õige kirvesuppi keetma. Otsi õige üks vana kirves
üles!"
Perenaine otsind, saand ahju ja seina vahelt ühe vana kirve kätte.
"No pese puhtaks!"
Ja naine pesi puhtast, tõi patta vett ja kirves ka patta.
No siis vesi läks ju keema. Siis soldat segas kulbiga ja ütles: "Väga vägev saab,
üks ivakene sialiha oleks ka vaja, siis ei ole nii vägev."
Kui perenaine läks aidast liha tooma, soldat viskas selle vee kõige kirvega välja
ja pani uue vee patta.
Siis kees sialiha. Soldat segas jälle ja ütles: "Ei sialiha üksi ei aita - ikka on
vägev. Kui on, too üks tükk lambaliha ka, see on lahjem."
Perenaine läks, tõi tüki lambaliha ka patta.
Siis kees liha sääl. Soldat segas jälle ja ütles: "Veel on vägev. Too üks tassitäis
tangu, kui on."
Perenaine tõi tangu.
Ja siis jälle kees tangud ja liha. Soldat segas ja jälle ütles: "Veel on vägev! Kui
õige kooriksime mõni kartulilips ka ulka? Kartul on kõige lahjem, võtaks seda
väge ära."
Ja siis koorisid kartulid ära, pesesid ära ja panid patta.
No siis perenaine küsis: "Kuda seal sõdamaal ka kõnelite, kas vene keel koa?"
"No ikka vene keel koa," ütlenud soldat.
"No kuda see vene keel ka oli?"
No soldat üteld: "Tinanööp oli puugovits ja labakinnas ruukovits."
Vanamoor küsind: "Aga vanker?"
"Aa vot jeeto vangirka."
"No aga kuidas see on, mis kirikus käes, kui laulame?"
"Aa jeeto laulopanka."
"No kuda siis õinas õli seal sõdamaal?"
"No vot jeeto jebjäinas."
Siis soldat vaadand suppi ja üteld: "Oh sa aeg! Selle ajaga, kui vene keelt
õppisime, kirves on nii ära lagund, et ivagi pole järele jäänd. Oleks ivake kirvest
järele jäänd, oleks veel parem supp saand."
No siis tulnd ka mees metsast kodu. Eit joost vanamehele vastu ja üteld: "Kuule,
vanamees, kuule, üks vana sõdamees tuli meile öösest, ma keedi kirvesuppi!"
"Noh imelugu, missugune see kirvesupp peaks ometi saama?"
Akkasid sööma ja oli väga ea supp.
Vanamees ütles: "No küll on ea supp, mul tahab keele alla viia."
Eit ütles: "Mul tahavad ammad ühes supiga alla minna."
Sõid. Ja soldat läks omiku minema ja tänas öömaja eest.
Ja vanamees ja vanamoor tänasid, et õpetas neid kirvest suppi keetma. Ja jäidki
uskuma, et kirvesupp oli, ja usuvad tänapäävani!
04.09.2010 13:59
0
no ma kirve jätsin mängust välja
aga tangud lätsid küll potti

ain kuda alusega lood,said korda?ja kas ankrul NÖÖR taga?
04.09.2010 14:09
0
ai raisk head lõhna tuleb juba
)
04.09.2010 14:35
1
Tead, sa ajad siin julmalt isu peale! Niikui kodo pääsen läeb pada tulele!
04.09.2010 15:21
0
retsept siis ka siia: liha ja kapsad potti,sool,loorber ja tuli alla
2 tundi keeta siis lisada hakitud sibul ja riivitud porgand,ja veel vaiksel tulel pool tunnikest ja ongi valma
Head isu http://www.aijaa.com/v.php?i=6656928.jpg
memmekad
04.09.2010 16:20
1
druzba ketist, hakkiliha pallidest ja ketšupist pidavat ka ühe kiire ja maitsva poissmehe roa saama. väheke olevat makarone või spagette ka tarvis.
04.09.2010 17:34
0
meeleheitest on asi kaugel. Kui mitte arvestada seda, et siukest halli batooni pruugid. Peenleib, rohke võiga, riputatult üle soola ja pipraga, lisaks kas tomati või küüslaugu viilud võil, oleks olnd kohane.
04.09.2010 17:40
0
wuudi järle sai on üle prahi,ja just võiga saiaviil on kui rusikas silmaauku hapukapsa supi kõrvale

muidugi maitse üle ei vaielda

supp tuli ootuspäraselt hea just kui vanaema oleks külas käinud
04.09.2010 17:54
0
vot siit on küll tunda meeleheidet. justkui kommu vo vremja sostoja. Ikka tema bulka on maailma parim. Viskub dzotile. Uusi ja huvitavaid maitseid, enda jaoks, katsetada ei taha.

04.09.2010 18:02
0
on proovitud nii mõndagi,aga seda sinu sorti vist ei ole
05.09.2010 04:10
0
Hapukapsa suppi saab väga lihtsalt. Teed esmaspäeval värskekapsa suppi, teisipäeval soojendad, on väga hea. Kolmapäeval soojendad, samuti väga hea. Neljapäeval soojendad, on juba peaaegu hapukapsasupp. Reedel saad kindlasti hapukapsasuppi. Väga rikkalik menüü terveks töönädalaks. Praegu pole enam nii soojad ilmad, muidu saaks juba kolmapäeval hapukapsasuppi.
05.09.2010 04:47
0
Ja kui hapukapsasupp hapuks on läinud siis peab paar päeva ootama.Küll tagasi lask.
05.09.2010 07:06
0
minu kadunud vanaisa tegi hapukapsasupile eelneval päeval alati kartuliputru.
See pandi supitaldrikusse ja suure lusikaga siluti siledaks, nagu oleks teine taldrik kummuli peal.
Siis kuuma supi sisse lõigati alati külm viil kartuliputru, nigu torti. Esiteks et liiga kuum ei oleks süüa. Ja teiseks, jus siis maitses...
06.09.2010 02:50
0
kahju et su vanaisa ära kadus, otsi üles ja saad ära proovida on hea või ei
06.09.2010 04:47
1
allalau, no maitsed erinevad ,aga et algul keedad kiha ikka poolpehmeks,et lihast tulev ollus ära korjata leeme pealt, siis kapsas alles, peale 1,5 tundi kruubid ja lõpus kergelt praetud sibul ja porgant tasasel tulel .............ja siis kutsud americlase külla ja see kohe pärima et kas sul on siga ja tegid notsule süüa..............muhahaa minuga nii juhtus kui naabrimehe lõunale kutsusin.
06.09.2010 12:18
1
Hapukapsasupp : kilo kuni poolteist kondiga sealiha , kilo hapukapsast , üks mugulsibul ja vesi kõik see kastrulisse ja keeda seni , kuni liha pehme , liha kastrulist välja , seejärel lisa kuus kooritud toorest kartulit ja keeda kuni kartul pehme , nüüd kartul kastrulist välja ja lisa supile võiga praetud riivitud porgand , maitsesta soola ja musta terapipraga . Supi keemise ajal on liha juba jahtunud , lõikad seda paraja viilu leivale , valad pitsi valget viina ja head isu , kuum supp , pits viina ja tugev leib ... .
21.01.2014 07:33
1
Aeg on paras taas üheks supiteoks!
21.01.2014 10:40
0
Lähen vist ka õhtu poole lihapoest läbi,ajasite suu vett jooksma.
21.01.2014 11:10
0
snäkk keedab just köögis suppi, sealiha hapukapsastega keema külma vette, vaht ära,maitsestamine pipar,sool suhkur,loorber,keedan ja söön isuga. kes tahab võib lisada tangu ja kartulit keetmise lõpus. head isu.
21.01.2014 13:59
1
supp söödud ja meel hea.
21.01.2014 14:06
3
Viska nüüd 1 stakann käkijala vett kortsude alla nahh!
21.01.2014 14:27
0
at võin sullegi kausitäie anda kui kõht sul tyhi ja kade meel.
21.01.2014 14:30
3
Suht täis olen ja kadetseda nagu pole eriti miskit
21.01.2014 14:49
0
aga InimeSEX sa enam ammu ei saa
21.03.2017 17:45
1
oo...supiteema on päevakorras.meeleheitel kalevipojad keedavad täna frikadellisuppi nahh

 
21.03.2017 17:47
1
navõki prihodjat godami bljäät

 
Palun oota