Neopreeni liimimiseks üks parimaid liime. Ainus koht, kus mina seda näinud olen on Kuressaares Kellamäe ehituskauplus. Liquisole'iga sama liim peaks olema ka Aquasure.
Igalt poolt võib trehvata, kus casco liime müüakse(põhilised ehituspoed). Näiteks Espakist olen ostnud. Viimati käisin siin mõnede kahlade õmblused sellega üle ja esialgu tundub hea. Igasugu riide ja kumminänni liimimiseks geniaalne asi. Odavam ka kui aquasured ja stormsured.
Liquisol liimi kohta veel seda, et peale liimi kasutamist puhastada kork seest ja tuubi keere ilusti ära ja liimituub panna sügavkülma- nii säilib liim kõige kauem.
Liquisole säilib jah kõige paremini sügavkülmas, kuna liquisol liim kuivab õhuniiskuse toimel. Kui õhuniiskus tuubi sisse pääseb "kivistab-kuivatab" see tasapisi kogu tuubi ära. Sügavkülmas hoides öhuniiskusel toime sellele liimile puudub.
Enne kasutamist võtta tuub sügavkülmast välja, lasta sel ca 20min üles soojeneda ja saab ilusti kasutada. Seejuures ei maksa ära ehmatada, kui sügavkülmast väljavõttes tuub täiesti kivikõva on- sulab üles, läheb pehmeks-voolavaks tagasi.
Kes kust hiljuti ostnud on? Tavaliselt ostsin K-rautast, aga seal enam polnud. Bauhausist ka ei saanud, mujale ei jõudnud. Ehk suunate, enne kui kõik poed läbi tõmban.
See rubberfix ei kõlba vähemalt hingavate kahlade liimimiseks. Liquisolega pole proovinud kuid minu kogemustel parim ja pommikindel liim nii neopreeni kui ka hingava kanga parandamiseks on konkurentsitult Stormsure. Milleks jalgratast leiutada, kui on olemas spets toode?
Tõuke rattaid on siiani müügis ja just üks päev nägin täiskasvanud inimest sellega sõitmas, ilmselt tõõle hommikul ja siis mõtlesin ka et mida värki kui jalgratas on olemas.